Banden voor vrachtwagens

Goede vrachtwagenbanden zijn belangrijk om de veiligheid van de chauffeur en de vrachtwagen te garanderen

Net zoals vrachtwagens, komen vrachtwagenbanden in verschillende maten. De grote bandenmerken waarmee wij samenwerken voorzien dus ook verschillende soorten banden voor uw vrachtwagen. Vrachtwagenbanden moeten verschillende wegdekken aankunnen, en gemaakt zijn voor veelvuldig remmen en optrekken. Om die reden kan het ook interessant zijn om de duurzaamheid van de band mee te nemen in de beslissing. Voor het internationale transport ligt de focus meer op banden die hogere snelheden aankunnen en brandstofbesparing.

Wij hebben ook de mogelijkheid om van uw vrachtwagen of trailer de verschillende assen het spoor te regelen(uitlijnen). Dit om slechte slijtage tegen te gaan en brandstof te besparen!

Om voor u de perfecte vrachtwagenband te vinden werken wij onder andere samen met Michelin, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Pirelli, Hankook, Continental, Falken en Double Coin.

Maak een afspraak of kom eens langs in lokeren, zodat we samen de geschikte vrachtwagenband voor uw vrachtwagen kunnen kiezen.

We zijn eenvoudig te breiken vanuit de regio rond Dendermonde, Zele, Lochristi, Beervelde, Waasmunster, Sinaai, Temse en Sint-Niklaas.

Heeft u een depannage voor of na openingstijd kan u ons bereiken op het nr.: 0478/42 88 36. Tussen de werkuren op het nr.: 09/348 78 55

Merken