Interband, uw Michelin Quality Centre in Lokeren

Bent u op zoek naar een bandenspecialist in de buurt van Dendermonde, Lochristi, Beervelde of Waasmunster? Dan bent u aan het goede adres bij interband in Lokeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bandensector geniet u hier altijd de nodige professionaliteit en expertise. Daarbovenop zijn wij gecertificeerd Michelin Quality Centre.

Onze garanties voor u als klant

Om het label van Michelin Quality Centre te verkrijgen dient een bandencentrale te voldoen aan een aantal criteria. Deze worden bepaald door Michelin en gecontroleerd door een externe partij:

  • Een professioneel onthaal
  • Advies op maat van uw behoeften
  • Een dienstverlening die overeenkomt met de offerte
  • Meting van de tevredenheid van klanten
  • Een efficiënte klantendienst

Als gecertificeerd Michelin Quality Centre kunt u bij Interband altijd rekenen op deze kwaliteitsgaranties, die ervoor zorgen dat u een optimale dienstverlening geniet op het gebied van uitstraling, technische competenties en klantenservice.

Daarnaast helpt Michelin ons bij de continue ontwikkeling van onze diensten, o.a. door het bijscholen van onze medewerkers. Zo kunnen wij u steeds de service verlenen die u als klant verdient.

 

Dé bandenspecialist in uw buurt

U zoekt een set nieuwe banden, u wilt een band laten repareren of uw banden laten uitlijnen, u zoekt een veilige plaats om uw zomer- of winterbanden te stockeren… Kortom: u bent op zoek naar een bandenspecialist in de buurt van Sinaai, Temse, Sint-Niklaas of Zele? Neem contact op met ons of kom langs in onze centrale in Lokeren. Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!