Velgen

Ook velgen spelen in rol in de verkeersveiligheid, aangezien de banden hierop rusten. Daarnaast zijn lichtmetalen velgen tegenwoordig ook populaire accessoires.

Er bestaan twee soorten velgen; stalen velgen en lichtmetalen velgen. Stalen velgen zitten standaard op nieuwe wagens, ze zorgen voor bescherming en de afwerking van de wagen. Anderzijds zijn er de lichtmetalen velgen, die gemaakt zijn uit aluminium. Lichtmetalen velgen verbeteren de rijprestaties van de wagen en zorgen voor een sportief uiterlijk. Deze velgen geven uw wagen ook iets meer persoonlijkheid.

Voor het kiezen van velgen heeft u verschillende informatie nodig zoals het type wagen, de bandenmaat, en wat er op uw auto past.
Bij Interband in Lokeren in de regio van Dendermonde, Lochristi, Zele, Beervelde, Waasmunster, Sinaai, Temse, Sint-Niklaas kan u terecht voor onder andere Brock en RC Design velgen, maar ook Aez, Dezent, Dotz en Enzo velgen. Ook Mak velgen en Gmp zijn bij ons te vinden. Wij zijn ook officieel verdeler Van Vossen Wheels!

Wij kiezen samen met u de velgen die passen bij uw wagen, stalen of lichtaluminium.

Webshop

Met de hulp van onze online Velgenshop, kiest en koopt u lichtmetalen velgen of een complete kit (banden en velgen) voor alle soorten auto's, SUV of 4x4. U vindt een ruime keuze aan modellen en beschikbare merken (AEZ - DOTZ - DEZENT). Nadat u uw keuze heeft gemaakt, stuurt u uw bestelling door en betaalt u online.