Banden voor moto's

Voor tweewielers is het uiterst belangrijk om zo veilig mogelijk de baan op te gaan. De juiste bandenkeuze is in dat opzicht essentieel en van levensbelang.

De banden moeten zorgen voor voldoende houvast en de bestuurder verzekeren van een aangename en veilig rit. Er zijn een aantal punten waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van banden voor een moto.

  • De profieldiepte van de band, deze is heel belangrijk in het kiezen van banden. In België is het verplichte minimum 1,6 mm. Nieuwe banden hebben een profieldiepte van 4 tot 6 mm.
  • Het ontwerp van profiel kan verschillen naargelang de ondergrond waarop u wilt rijden.
  • De bandenmaat, banden met een verkeerde maat nemen kan de wegligging negatief beïnvloeden.

Om ervoor te zorgen dat u de baan opgaat met de juiste banden voor uw moto, staan wij u graag bij met raad en daad! Contacteer ons gerust voor een afspraak, of spring eens binnen in Lokeren.

Verder zijn we eenvoudig te bereiken vanuit de ganse regio rond Dendermonde, Zele, Lochristi, Beervelde, Waasmunster, Sinaai, Temse, Sint-Niklaas.

 

Wij werken onder andere samen met Michelin, Bridgestone, Dunlop, Pirelli en Continental om u van de beste banden te voorzien.

Merken