Banden voor personenwagens

Goede banden zijn essentieel voor de veiligheid van uzelf en de inzittenden van uw wagen. Daarom moet u toch even stilstaan bij het kiezen van de juiste banden.

Bij ons kan u terecht voor de juiste banden voor elke soort wagen en voor elk seizoen. Onze bandencentrale is gelegen in Lokeren, in de regio van Dendermonde, Zele, Lochristi, Beervelde, Waasmunster, Sinaai, Temse en Sint-Niklaas. Hier staat klaar met een professioneel team dat kan rekenen op een ruime expertise en een uitgebreide kennis. Wij garanderen een kwalitatief resultaat dankzij onze professionaliteit en hoogtechnologische voorzieningen.

Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Om die reden bieden wij bij Interband een heel breed assortiment van banden; zomerbanden, winterbanden, runflatbanden, sportieve banden, comfortbanden, etc. Ook aan het milieu wordt gedacht bij Interband met 'groene banden' die extra duurzaam zijn.

Wij werken samen met tal van topmerken zoals Goodyear, Dunlop, Michelin en Continental. We zijn te bereiken vanuit de ganse regio rond Dendermonde, Lochristi, Beervelde, Waasmunster, Sinaai, Temse, Sint-Niklaas.

Samen met u kiezen wij de perfecte band voor uw wagen. Ons ruim assortiment van banden omvat ook een grote verzameling tweedehands banden. Wij leveren u steeds de meest geschikte band uit voorraad.

Maak gerust een afspraak via de website of kom eens langs in Lokeren en we bekijken hoe we u kunnen helpen met de perfecte banden voor uw wagen.

Merken