Banden voor landbouwvoertuigen

Een band kiezen voor aan landbouwvoertuig vereist een hele specifieke kennis van zaken. Met meer dan 30 jaar ervaring kan Interband voor elke situatie de beste landbouwband voorzien. Bij aankoop van landbouwbanden moet er met verschillende specificaties rekening worden gehouden. Over deze specificaties heeft Interband een uitgebreide kennis. Factoren zoals soort grond waarin het voertuig werkt, laadindex en dergelijke kunnen niet over het hoofd worden gezien.

Wij verdelen onder andere Michelin, Kleber, Taurus, Bridgestone, Firestone, Bkt, Mitas, Trelleborg en Alliance.

Wij kiezen samen met u de correcte banden voor uw landbouwvoertuig met de correcte factoren in het achterhoofd. Kom zeker eens langs in onze bandencentrale in Lokeren voor advies op maat. Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit Dendermonde, Zele, Lochristi, Beervelde, Waasmunster, Sinaai, Temse en Sint-Niklaas.

Uiteraard is er bij ons ook de mogelijkheid om het spoor van uw tractor te regelen(uitlijnen). Dit om brandstof te besparen en slechte slijtage tegen te gaan!

Indien u een depannage voor of na openingstijd heeft kan u ons bereiken op het nr.: 0478/ 42 88 36. Tussen de werkuren op het algemeen nr.: 09/348 78 55

 

Merken