Over ons

Bij Interband Lokeren steunen wij op jarenlange ervaring in de bandensector, waardoor wij u van de beste service en expertise kunnen voorzien. Als lokale bandenspecialist in de regio rond Dendermonde, Zele, Lochristi, Beervelde, Waasmunster, Sinaai, Temse en Sint-Niklaas staan staan wij met een heel team tot uw dienst voor uw banden en velgen.

Wij baseren ons op expertise en ervaring in de bandensector die garant staat voor de juiste raadgeving en een perfecte service, wij sturen u gegarandeerd veilig de baan op.

Om u te verzekeren van de beste service, ontvangen wij u in onze moderne en volledig uitgeruste gebouwen. Wij werken met up to date uitrusting en materialen zodat u steeds van kwaliteit verzekerd bent. Ons hoogtechnisch gereedschap op gebied van montage, uitbalanceren en uitlijnen zorgt voor een toegevoegde waarde en een perfect rijgedrag.

Als partner van de topmerken kunnen wij de gepaste band voor ieders rijgedrag, wagen en budget aanbieden. Het nemen van de juiste beslissing voor uw veiligheid is onze prioriteit. Onze vakkennis leverde ons ook het vertrouwen op van de fleet- en leasemaatschappijen.

Maak een afspraak of kom gerust eens langs, en we bekijken samen wat we voor u kunnen doen.

Klik hier om naar Eurotyre te gaan